Author Topic: [Tomodachi] Pandemonium  (Read 39968 times)

Offline Varxind

  • * Pandemonium
  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 68
  • Cookie: 45
  • Not for even a second, have i forgotten about you.
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #10 on: December 23, 2009, 06:09:40 PM »
:santai:

mohon bantuannya

wah dari namany 1210 sepertiny gua tau siapa tuh :laugh:
Human is a weak creature, with the inability to see the truth in front of them, being so vulnerable to the mist of lies. Using religion as their half-broken shield, using love as their fake excuses, and using others for their fake goals.

Offline Kojima

  • Loveable Starter
  • Posts: 0
  • Cookie: 45
  • I'm a normal boy
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #11 on: December 23, 2009, 07:05:34 PM »
wah dari namany 1210 sepertiny gua tau siapa tuh :laugh:

Sudah sangat JELAS...  :santai:
Go go go!!!

Char: Kojima (Hikari) 8x/3x

Offline Varxind

  • * Pandemonium
  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 68
  • Cookie: 45
  • Not for even a second, have i forgotten about you.
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #12 on: December 23, 2009, 08:04:10 PM »
si lyl bersaudara :laugh:
Human is a weak creature, with the inability to see the truth in front of them, being so vulnerable to the mist of lies. Using religion as their half-broken shield, using love as their fake excuses, and using others for their fake goals.

Offline Wendersen

  • Loveable Starter
  • Posts: 16
  • Cookie: 45
  • Tukang keliling
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #13 on: December 24, 2009, 10:25:09 AM »
paraffinnya pak lyll !!!!
tertangkap dimana mana

Offline Varxind

  • * Pandemonium
  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 68
  • Cookie: 45
  • Not for even a second, have i forgotten about you.
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #14 on: December 24, 2009, 05:52:15 PM »
kita dpt ranking ring no 3 sejauh ini !! KEEP UP THE GOOD WORK FRIENDS!!!
:puppyeyes: :sing:
Human is a weak creature, with the inability to see the truth in front of them, being so vulnerable to the mist of lies. Using religion as their half-broken shield, using love as their fake excuses, and using others for their fake goals.

Offline chovanx1210

  • Loveable Starter
  • Posts: 24
  • Cookie: 46
  • Lyl Family
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #15 on: December 25, 2009, 12:50:51 AM »
loh,, emg sapa???
[Hikari] Pandemonium Lylu1210 Blademaster 9x/5x/5x
[Sakura] Camaraderie ZatsuneMiku Druid 6x/2x/-


"The Strongest isn't the winner but The winner is the Strongest"

Offline CrushZ

  • Loveable Starter
  • Posts: 0
  • Cookie: 45
  • Bayu d_BM its beginz
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #16 on: December 25, 2009, 05:30:46 AM »
emank bener kk,,ketemu neh anggota ring ini harus ekstra sabar,,,masa wa ga kenal ama salah satu member langsung di umpat waktu di lake utena estuary,,bagi yang merasa mengumpat wa,,kita maen dg damai gan,,ga usah lah saling mengumpat,,ga da gunanya karena BACOD its USELESS buts SKILL its EVERYTHING,,so wa cuma mo ingetin aja,,maen ga usah cari musuh,,Lam kenal CrushZ AkA Bayu :hi:
ex (Crushz) @ Sakura = PENSI
Now @Hikari
Bayu (BM) 8x/4x
Bayubeginz(GUNNER) 8X/40
Flying Lotus Is My RING Forever,,Where D_Power Become More Powerfull,,Lets Be Number 1

Offline chovanx1210

  • Loveable Starter
  • Posts: 24
  • Cookie: 46
  • Lyl Family
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #17 on: December 25, 2009, 08:45:05 AM »
gg jelas
[Hikari] Pandemonium Lylu1210 Blademaster 9x/5x/5x
[Sakura] Camaraderie ZatsuneMiku Druid 6x/2x/-


"The Strongest isn't the winner but The winner is the Strongest"

Offline chovanx1210

  • Loveable Starter
  • Posts: 24
  • Cookie: 46
  • Lyl Family
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #18 on: December 25, 2009, 10:10:06 AM »
kapan kita foto2 ring rame2??
[Hikari] Pandemonium Lylu1210 Blademaster 9x/5x/5x
[Sakura] Camaraderie ZatsuneMiku Druid 6x/2x/-


"The Strongest isn't the winner but The winner is the Strongest"

Offline Kojima

  • Loveable Starter
  • Posts: 0
  • Cookie: 45
  • I'm a normal boy
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #19 on: December 25, 2009, 10:12:34 AM »
emank bener kk,,ketemu neh anggota ring ini harus ekstra sabar,,,masa wa ga kenal ama salah satu member langsung di umpat waktu di lake utena estuary,,bagi yang merasa mengumpat wa,,kita maen dg damai gan,,ga usah lah saling mengumpat,,ga da gunanya karena BACOD its USELESS buts SKILL its EVERYTHING,,so wa cuma mo ingetin aja,,maen ga usah cari musuh,,Lam kenal CrushZ AkA Bayu :hi:

Siapa yg ngumpat2? :angry:
Biar kami kick. (kami semua bukan nyari musuh main ECO, kami ingin mencari teman)

Mohon maaf atas ketidaknyamanannya
Kami semua benar2 minta maaf.... :cry:


NB: siapa yg ngumpat?
- kata ketua sih yg namanya Crash, bener gak? Klw bener, akan kami kick secepatnya.
« Last Edit: December 25, 2009, 10:17:00 AM by Kojima »
Go go go!!!

Char: Kojima (Hikari) 8x/3x