Author Topic: [Tomodachi] Pandemonium  (Read 33132 times)

Offline Varxind

  • * Pandemonium
  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 68
  • Cookie: 45
  • Not for even a second, have i forgotten about you.
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #20 on: December 25, 2009, 10:20:22 AM »
Kepada Semua EMILIANS yang diumpat oleh salah satu anggota kami, kami mohon maaf sebesar2nya, bukan maksud kami untuk berbuat hal tersebut. Tapi jika memang tindakan ini masih berlanjut, mohon laporkan kepada anggota ring kami, whisp aja Varxind atau Kojima, Thanks.

NB: Kalo benar Crash namany, akan kami kick segera

Human is a weak creature, with the inability to see the truth in front of them, being so vulnerable to the mist of lies. Using religion as their half-broken shield, using love as their fake excuses, and using others for their fake goals.

Offline CrushZ

  • Loveable Starter
  • Posts: 0
  • Cookie: 45
  • Bayu d_BM its beginz
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #21 on: December 25, 2009, 10:23:03 AM »
lupa kk,,,ga usah di kick lah kk,,gpp kok,,wa cuma bilangin aja,,agar saling menjaga kenyamanan aja,,,peace,,
ex (Crushz) @ Sakura = PENSI
Now @Hikari
Bayu (BM) 8x/4x
Bayubeginz(GUNNER) 8X/40
Flying Lotus Is My RING Forever,,Where D_Power Become More Powerfull,,Lets Be Number 1

Offline Lexinad

  • * Pandemonium
  • Follower of Songs
  • *
  • Posts: 463
  • Cookie: 44
  • Unknown
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #22 on: December 25, 2009, 02:19:38 PM »
aduh sekali lagi kami minta maaf kk bayu  :cry: .. karena ini ring bebas jadinya kita kurang memerhatikan sifat2 anggota.. akhirnya bgini jdnya.. 

Offline chovanx1210

  • Loveable Starter
  • Posts: 24
  • Cookie: 46
  • Lyl Family
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #23 on: December 25, 2009, 07:19:53 PM »
kyknya mesti pke peraturan baru deh klo mao masuk ring ini,,
ntar jelasin ajja peraturannya,, ok,,
[Hikari] Pandemonium Lylu1210 Blademaster 9x/5x/5x
[Sakura] Camaraderie ZatsuneMiku Druid 6x/2x/-


"The Strongest isn't the winner but The winner is the Strongest"

Offline Varxind

  • * Pandemonium
  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 68
  • Cookie: 45
  • Not for even a second, have i forgotten about you.
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #24 on: December 25, 2009, 10:11:07 PM »
ud gua tambah persyaratan masuk ring, harap dibaca :santai:
Human is a weak creature, with the inability to see the truth in front of them, being so vulnerable to the mist of lies. Using religion as their half-broken shield, using love as their fake excuses, and using others for their fake goals.

Offline bebe

  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 73
  • Cookie: 45
  • ⌂ bebe oh bebe ⌂
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #25 on: December 25, 2009, 11:48:42 PM »
@Bayu

ya udah ga ush di gede2in bay , anggap aja angin lewat hahaha

@Varxind
klo emang dia yg ngumpat2 bayu , mending lgs di kick aja bro daripada reputasi ring jadi rusak , gw jg ad masalah sm ring sebelah gara2 anak nya hina2 gw ga jelas , kesel jg sih gw tp mau gmn lg its okay lah , saran gw makin diperketat aja persyaratan nya haha
« Last Edit: December 26, 2009, 04:36:07 AM by bebe »
Retired~

Offline Litchy

  • Loveable Starter
  • Posts: 0
  • Cookie: 45
  • New Baby's Born
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #26 on: December 26, 2009, 08:24:15 AM »
alow smwa :hi: baru sadar nih ada di forum ring qta, siapa y buat ya??? :???:

Offline chovanx1210

  • Loveable Starter
  • Posts: 24
  • Cookie: 46
  • Lyl Family
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #27 on: December 26, 2009, 08:55:42 AM »
kemana ajja buu??
waduh ketinggalan cerita deh kyknya,,,
hhaha
[Hikari] Pandemonium Lylu1210 Blademaster 9x/5x/5x
[Sakura] Camaraderie ZatsuneMiku Druid 6x/2x/-


"The Strongest isn't the winner but The winner is the Strongest"

Offline Aluca-Rei

  • Loveable Starter
  • Posts: 12
  • Cookie: 45
  • Still.... Leading Genesis.. T_T
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #28 on: December 26, 2009, 10:07:16 AM »
kita dpt ranking ring no 3 sejauh ini !! KEEP UP THE GOOD WORK FRIENDS!!!
:puppyeyes: :sing:

Liat dmn RANKING 3..???
My Char :
- Arm / Bounty Hunter / X7/X5
- Illumina / Blade Master / X7/X0
RING Genesis :

Offline Varxind

  • * Pandemonium
  • Wishful Citizen
  • *
  • Posts: 68
  • Cookie: 45
  • Not for even a second, have i forgotten about you.
Re: [RING] Pandemonium (Hikari)
« Reply #29 on: December 26, 2009, 11:53:17 AM »
di econline.web.id
Human is a weak creature, with the inability to see the truth in front of them, being so vulnerable to the mist of lies. Using religion as their half-broken shield, using love as their fake excuses, and using others for their fake goals.